Hagyományos regisztráció

Az irányítószám alapján küldünk értesítést a környéken folyó fejlesztésekről. Csak a kerület jelenik meg a felhasználónév mellett.


A megadott születési év nem lesz nyilvános.
Kérek heti e-mailt a kerületem új dialogjairól

Egy portál, ahol megismerheted a környékről a városért hasonlóan érdeklődő vagy tenni akarókat...

Egy portál, ahol közösen fejleszthetjük a várost...

Egy portál, ahol felajánlhatod segítségedet és részvételedet a városfejlesztésben...

Egy portál, ahol megoszthatod megvalósítandó ötleteidet a környezeted fejlesztésével kapcsolatban...

Egy portál, ahol értesülhetsz arról, hogy milyen fejlesztéseket terveznek a környékeden...A Budapest Dialog egy közösségi városfejlesztő platform, térképes alapon működő portál, ahol bárki megoszthatja városfejlesztési ötletét, projektjét, és arra visszajelzéseket vagy felajánlásokat gyűjthet a nagyközönségtől. A portál használói között üdvözöljük a motivált, városfejlesztés iránt érdeklődő, és tenni akaró lakosságot, illetve az önkormányzati szereplőket, és a piaci alapon működő szervezeteket egyaránt. A portál célja a társadalom pozitív fejlesztő energiáinak mozgósítása és motiválása.

A portálra bárki feltöltheti fejlesztési javaslatát – lakossági, hivatali és támogatói oldalról egyaránt. A projekteket a lakosság értékelheti, megoszthatja, felajánlásával akár csatlakozhat a megvalósítás folyamatát segítő párbeszédhez.

A Budapest Dialog a Design Terminál által kiírt Smart City Lab pályázaton városi zöld kategóriában nyertes koncepció. A portál 2014-ben a pályázati támogatás segítségével készült el.

Amennyiben támogatnád a Budapest Dialog további fejlesztését, vagy partnerként szeretnél csatlakozni, várjuk jelentkezésed az info@budapestdialog.hu e-mail címen.


Partnereink: