DIALOG ADATLAPZöldfelület rendezése a Kosárfonó utcában

Nem aktív

Támogatott

Megvalósult


Cím: Budapest, Kosárfonó u. 18, 1191 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2016. 11. 22.

Dialog tulajdonos: TÉR_KÖZ

ÉRTÉKELÉS:

5

1 szavazat

0 felajánlás

0 komment


DIALOG LEÍRÁS

A TÉR_KÖZ pályázati rendszerén keresztül Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala 2013 óta nyújt támogatást a kerületi önkormányzatoknak Budapest közösségi tereinek komplex fejlesztésére. A DIALOG-on keresztül ön is megismerheti a projekteket, elmondhatja véleményét a még folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatban, és visszajelezhet a már megvalósult projektek utóéletét illetően is.

Köszönjük építő közreműködését!

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala / Városmegújító Csoport
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projektgazda: Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzata
Tervező: Lépték-Terv Tájépítész Iroda
Elnyert fővárosi támogatás: 19.000.000 Ft
Teljes projektköltség: 23.750.000 Ft

A projekt tartalma:
A projekt szervesen kapcsolódik a 2013. évi TÉR_KÖZ során támogatásban részesült Kossuth tér átépítésének. Második ütemként a szomszédos lakótelep szabadtereit újítják meg. A teret szegélyező Kosárfonó utca felőli gyalogos és zöld sávot a helyiek közlekedési szokásaihoz igazítják új, jobban használható gyalogos útvonalak kijelölésével. A lakosok bevonásával a kialakuló új zöldfelületek is megújulnak, és a bútorzat cseréje, kiegészítése is megtörténik.


LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOKKOMMENTEK