DIALOG ADATLAPXVI. Kerületi napközis tábor felújítása

Nem aktív

Támogatott

Még nem valósult meg


Cím: Budapest, Segesvár u. 27, 1162 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2016. 11. 22.

Dialog tulajdonos: TÉR_KÖZ

ÉRTÉKELÉS:

5

1 szavazat

0 felajánlás

0 komment


DIALOG LEÍRÁS

A TÉR_KÖZ pályázati rendszerén keresztül Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala 2013 óta nyújt támogatást a kerületi önkormányzatoknak Budapest közösségi tereinek komplex fejlesztésére. A DIALOG-on keresztül ön is megismerheti a projekteket, elmondhatja véleményét a még folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatban, és visszajelezhet a már megvalósult projektek utóéletét illetően is.

Köszönjük építő közreműködését!

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala / Városmegújító Csoport
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projektgazda: Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat
Tervező: Nagy András építész
Elnyert fővárosi támogatás: 45.000.000 Ft
Teljes projektköltség: 265.051.000 Ft

A projekt tartalma:
A három ütemes, hosszabb távú fejlesztés második ütemeként megvalósuló pályázat célja a János utcai gyerektábor épületállományának fejlesztése, illetve sportolási és egyéb szabadidős tevékenységekkel való funkcionális bővítése. Első ütemben a tábor kerítésén kívül található játszóteret újították fel, a harmadik szakaszban a tábor területén található játszótérhez kapcsolódó beruházásokat terveznek: belső utak kiépítése, bútorozás korszerűsítése. A Rákosszentmihály központjában elhelyezkedő János utcai gyerektábor a kerületben lakók számára nagy fontossággal bír: a nagy kiterjedésű zöldfelület és az értékes, idős faállomány fontos rekreációs célokat szolgál, illetve a nyári időszakban működő napközis tábor is nagy lehetőség a helyi családok számára.


LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOKKOMMENTEK