DIALOG ADATLAPÚjpesti belső kertek- az Újpesti lakótelep közterület-rehabilitációjának III. üteme

Nem aktív

Támogatott

Még nem valósult meg


Cím: Budapest, Tél u. 70, 1045 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2016. 11. 22.

Dialog tulajdonos: TÉR_KÖZ

ÉRTÉKELÉS:

0

0 szavazat

0 felajánlás

0 komment


DIALOG LEÍRÁS

A TÉR_KÖZ pályázati rendszerén keresztül Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala 2013 óta nyújt támogatást a kerületi önkormányzatoknak Budapest közösségi tereinek komplex fejlesztésére. A DIALOG-on keresztül ön is megismerheti a projekteket, elmondhatja véleményét a még folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatban, és visszajelezhet a már megvalósult projektek utóéletét illetően is.

Köszönjük építő közreműködését!

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala / Városmegújító Csoport
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projektgazda: Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata
Tervező: Vertebrata Kft. – generáltervező, Objekt Tájépitész Iroda Kft. – környezetrendezés
Elnyert fővárosi támogatás: 24.000.000 Ft
Teljes projektköltség: 85.683.000 Ft

A projekt tartalma:
A projekt Újpest központjának közelében lévő lakótelepi környezet park és pihenőterületeinek rehabilitációjához csatlakozik. A közel 15 hektár terület megújításának harmadik üteme kezdődhet meg a pályázati forrás segítségével. A cél a park megközelíthetősége, a biztonságos kialakítás, a minél több korosztályt célzó funkciók, az ismeretterjesztés és az igényes környezet kialakítása, melyben a kerületi lakosok és minden látogató otthon érzi magát. A lakótelep zöldterületének rehabilitációja során kiemelt feladat a közösségi funkciók megteremtése úgy, hogy azok egyértelműen lehatároltak legyenek, illetve, hogy azokat megfelelő minőségű és vonalvezetésű gyalogos úthálózat kapcsolja össze.


LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOKKOMMENTEK