DIALOG ADATLAPTabáni kutyafuttató

Aktív

Még nem támogatott

Még nem valósult meg


Cím: Budapest, Krisztina krt. 4059, 1013 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2019. 10. 09.

Dialog tulajdonos: Kissné Szilágyi Katalin

ÉRTÉKELÉS:

0

0 szavazat

0 felajánlás

2 komment


DIALOG LEÍRÁS

Jó lenne ha külön kutyafuttatóban tudnának játszani a kutyák, mert sokszor a gyerekek félnek tőlük.KOMMENTEKBudapest Dialog  -  2019. 10. 18. - 12:43:16  -  XII. kerület

Kedves Kissné Szilágy Katalin, örülünk, hogy megosztotta véleményét oldalunkon. A Tabán fejlesztésével kapcsolatosan most lehetőség van a Főkert honlapján tájékozódni és hozzászólni, amire mi is buzdítjuk a https://www.fokert.hu/taban/ oldalon. Javaslatát továbbítottuk a kerületi önkormányzatnak is.

Saly Noémi  -  2019. 10. 15. - 15:40:23  -  I. kerület

Milyen sokszor, milyen gyerekek félnek? A Tabán arról híres, hogy itt kutyák és gyerekek békében megférnek, a fűben nagyítóval se találni kutyapiszkot, sőt a kutyások szedik föl az emberek piszkát is. Azért, mert olykor idetéved egy-egy neveletlen idegen gazda neveletlen kutyával, nem az egész itteni közösséget kell büntetni. A gyerekek is úgy tanulják meg a kutyákkal szembeni helyes viselkedést, ha kedves állatokkal és gazdákkal találkoznak. Aki pedig maga fél a kutyáktól, és ezt oltja be a gyerekébe is, maradjon a játszótereken, ott garantáltan nincs kutya.