DIALOG ADATLAPRSD csepeli partszakaszának közvilágítás fejlesztése

Nem aktív

Támogatott

Megvalósult


Cím: Budapest, Hollandi út 135, 1213 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2016. 11. 22.

Dialog tulajdonos: TÉR_KÖZ

ÉRTÉKELÉS:

5

1 szavazat

0 felajánlás

0 komment


DIALOG LEÍRÁS

A TÉR_KÖZ pályázati rendszerén keresztül Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala 2013 óta nyújt támogatást a kerületi önkormányzatoknak Budapest közösségi tereinek komplex fejlesztésére. A DIALOG-on keresztül ön is megismerheti a projekteket, elmondhatja véleményét a még folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatban, és visszajelezhet a már megvalósult projektek utóéletét illetően is.

Köszönjük építő közreműködését!

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala / Városmegújító Csoport
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projektgazda: Budapest Főváros XXI. kerület Csepel Önkormányzata
Elnyert fővárosi támogatás: 68.871.000 Ft
Teljes projektköltség: 86.081.000 Ft

A projekt tartalma:
A Kis-Duna part Csepel vonzó rekreációs helyszíne, amit séta, futás és kerékpározás céljából sokan keresnek fel napi rendszerességgel. A kiváló adottságú, jelenleg kiépítetlen területen a kerületi önkormányzat első lépésben saját forrásból laza burkolatú sétányt készített, majd a pályázati támogatást felhasználva a közvilágítást építette ki. A fejlesztés a terület biztonságosabb, napszaktól függetlenebb használatát teszi lehetővé a XXI. századi elvárásoknak megfelelő, szabályozható LED fényforrásokkal.

Projektelemek:
-174 db. LED-es világítás a sétány mentén


LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOKKOMMENTEK