DIALOG ADATLAPNyugati tér, a Skála Metró előtti terület megújítása II.

Nem aktív

Támogatott

Még nem valósult meg


Cím: Budapest, Nyugati tér 7, 1055 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2016. 11. 22.

Dialog tulajdonos: TÉR_KÖZ

ÉRTÉKELÉS:

5

1 szavazat

0 felajánlás

0 komment


DIALOG LEÍRÁS

A TÉR_KÖZ pályázati rendszerén keresztül Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala 2013 óta nyújt támogatást a kerületi önkormányzatoknak Budapest közösségi tereinek komplex fejlesztésére. A DIALOG-on keresztül ön is megismerheti a projekteket, elmondhatja véleményét a még folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatban, és visszajelezhet a már megvalósult projektek utóéletét illetően is.

Köszönjük építő közreműködését!

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala / Városmegújító Csoport
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projektgazda: Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzata
Tervező: Reith Anita tájépítészmérnök
Elnyert fővárosi támogatás: 14.000.000 Ft
Teljes projektköltség: 18.237.000 Ft

A projekt tartalma:
A 2013-as TÉR_KÖZ pályázaton támogatást nyert el Terézváros Önkormányzata a Nyugati tér Skála Metró előtti területének megújítására. A téren a szükségtelen elemek bontása, valamint az új lépcső- és födémkialakítás által átláthatóbb térszerkezet jött létre. A projekt folytatásaként jelen pályázatban a tér berendezésére, azaz a tér zöldfelületi elemeinek és mobíliáinak megtervezésére és telepítésére igényel támogatást a pályázó. Ezek az eredeti, 2013-ban tervezett projektnek is részét képezték volna, ám forráshiány miatt nem tudtak megvalósulni.


LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOKKOMMENTEK