DIALOG ADATLAPNemzetiségek tere - Többfunkciós tér kialakítása Rákoskeresztúron

Nem aktív

Támogatott

Még nem valósult meg


Cím: Budapest, Pesti út 170, 1173 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2016. 11. 22.

Dialog tulajdonos: TÉR_KÖZ

ÉRTÉKELÉS:

0

0 szavazat

0 felajánlás

0 komment


DIALOG LEÍRÁS

A TÉR_KÖZ pályázati rendszerén keresztül Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala 2013 óta nyújt támogatást a kerületi önkormányzatoknak Budapest közösségi tereinek komplex fejlesztésére. A DIALOG-on keresztül ön is megismerheti a projekteket, elmondhatja véleményét a még folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatban, és visszajelezhet a már megvalósult projektek utóéletét illetően is.

Köszönjük építő közreműködését!

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala / Városmegújító Csoport
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projektgazda: Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata
Tervező: Panda Pont Kft., vezetőtervező: Andaházy László kertészmérnök, okl. tájépítészmérnök
Elnyert fővárosi támogatás: 29.000.000 Ft
Teljes projektköltség: 53.574.000 Ft

A projekt tartalma:
A projekt célja egy tematikus, többfunkciós közösségi tér létrehozása a kerület központjában. A tér jelenleg egy funkcióját vesztett, leromlott városi köztér, amely a közelmúltban teljes rekonstrukción átesett Szent Kereszt tér közelében található. A projekt keretében létrejövő új közösségi térnek az a célja, hogy a kerületben évszázadok óta jelenlévő nemzetiségeknek korszerű installációk felhasználásával emléket állítson és klasszikus köztérként különböző eseményeknek helyet adhasson.


LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOKKOMMENTEK