Update: 2019. nov. 08.

Köztérmegújítási Nívódíjat kapott a Nehru Part megújítása

http://mut.hu/?module=news&action=show&nid=250973#MIDDLE
2019. november 6-án, a 25. Országos Urbanisztikai Konferencián kiosztásra kerültek a Köztérmegújítási Nívódíjak. A 2019 évi nyertes Ferencváros Önkormányzata lett a Nehru part megújításáért, Hévíz, Újpest és Budafok-Tétény Önkormányzatai pedig dicséretben részesültek.
Update: 2019. jún. 14.

Képek az elkészült partszakaszról

Update: 2018. dec. 22.

KÉP Galéria az átadott terekről és partszakaszról

Update: 2016. okt. 22.

Zászlóshajó - Interjú Budapest Főépítészével

http://epiteszforum.hu/a-nehru-park-egy-sokszereplos-tervezesi-folyamat-eredmenye-finta-sandor
Az ősszel átadott Nehru park körül nagy volt a várakozás, sőt ez volt a 2013-ban meghirdetett TÉR_KÖZ program egyik zászlóshajó projektje is. Ebből az alkalomból...
Sokszereplős, komplex megújításról van szó, ezért érdemes kicsit megállnunk és átgondolnunk a folyamatokat, a sok éves egyeztetések és kooperációk eredményét, hogy a jövőben még gördülékenyebben valósulhassanak meg hasonló léptékű és jelentőségű közterület megújítások.
Update: 2016. ápr. 30.

Indul az építkezés WELOVEBUDAPEST

https://welovebudapest.com/2016/04/29/megindult-a-nehru-part-fejlesztese/
Korábban az elsők között számoltunk be nektek a Bálnától délre eső, elhanyagolt partszakasz megújulásáról. Az első hírek óta sok idő eltelt, de most meg tudjuk mutatni a végleges terveket – és ami még jobb hír, hogy időközben a munkálatokat is elkezdték, így hamarosan már itt napozhatunk.
Update: 2016. jan. 31.

A fejlesztés bemutatása

Update: 2016. jan. 22.

TÉR_KÖZ 2013

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala a TÉR_KÖZ Városrehabilitációs Pályázat keretében 2013 óta nyújt támogatást a kerületi önkormányzatoknak Budapest közösségi tereinek komplex fejlesztésére A. A DIALOG-on keresztül ön is megismerheti a projekteket, elmondhatja véleményét a még folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatban és visszajelezhet a már megvalósult projektek utóéletét illetően. 
Köszönjük építő közreműködését! 
Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala / Városmegújító Csoport 

Hozzászólások