DIALOG ADATLAPII. János Pál pápa tér kerítés

Aktív

Még nem támogatott

Még nem valósult meg


Cím: Budapest, Unnamed Road, 1081 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2020. 07. 08.

Dialog tulajdonos: Szegő Judit

ÉRTÉKELÉS:

5

2 szavazat

1 felajánlás

1 komment


DIALOG LEÍRÁS

2 ügy: Minden olyan tér, amit kerítéssel körbekerítettek az elmúlt években, az megtisztult. A II. János Pál pápa térre beköltözött minden hajléktalan, hiszen ez szinte az egyetlen tér, ami nincs körülvéve kultúrát okozó kerítéssel. Szükség van rá.
A kutyák és kutyagumik számára a 2 darab kutyafuttató szolgál. Ezek mérete esetleg bővíthető, de a parkban tartózkodó emberi lakosság nem jó, hogy kutyapiszokban kell piknikezzen a füvön. Ezt is valamelyest elősegíti, ha kerítés van a tér körül, és kiírás jelzi a kutyák szabadon engedésének tiltását.KOMMENTEKLambert-Pataki Flóra  -  2020. 07. 14. - 09:22:08  -  VIII. kerület

Remek lenne, ha e két ötlet megvalósulna. A metró felőli rész tényleg egy open air hajléktalanszálló - megoldást kell erre találni, a jelenlegi helyzet kiábrándító. A metrólejáró liftes része mögötti vizes rész jószerével egy nyilvános WC. A park pihenésre, piknikezésre alig használható a fent említett okból (kutyaürülék lépten-nyomon) - jó ötlet bővíteni a kutyások számára használható teret, így a kikapcsolódásra vágyók nyugodtan leülhetnek a fűbe pihenni annak kockázata nélkül, hogy kutyaürülékbe botoljanak. A játszótér egyre fogyó játékparkján, romló állapotán is lehetne segíteni: új padok elhelyezése, közös könyvtár kihelyezése, gyermekek számára kis kert létrehozása vonzóvá tehetné az egyébként tágas, fás parkot. Jó lenne az állagmegóvásra több figyelmet szentelni, nem megvárni, míg a pl. a padok teljesen leamortizálódnak.