Update: 2019. aug. 15.

Képgaléria a megújult épületről

Update: 2019. júl. 15.

Megnyílt az új épület, benne a Helytörténeti Gyűjteménnyel

http://pestbuda.hu/cikk/20190702_aranykorral_nyitott_meg_a_kobanyai_helytorteneti_gyujtemeny
Szent László Napon átadták az új Kőbányai Helytörténeti Gyűjteményt. Az állandó kiállítás a kerület felvirágzásának korszakait, az első időszaki tárlat pedig a kőbányai porcelángyártás múltját meséli el a látogatóknak.
Átadta a nagyközönségnek D. Kovács Róbert Antal polgármester a Kőbányai Helytörténeti Gyűjteményt. Az állandó kiállítás a kerület felvirágzásának korszakait, az első időszaki tárlat pedig a kőbányai porcelángyártás múltját meséli el a látogatóknak. A gazdag gyűjteményt a Füzér utca 32. számú felújított polgári házban a kerület legnagyobb közösségi ünnepén, Szent László Napok alkalmából szentelték fel.
Update: 2019. márc. 20.

Célegyenesben a felújítás

http://www.kobanya.info/index.php/kultura/item/13116-m%C3%A9lt%C3%B3-k%C3%B6r%C3%BClm%C3%A9nyek-k%C3%B6z%C3%A9-ker%C3%BCl-k%C5%91b%C3%A1nya-m%C3%BAltja
Az utolsó simításokat is elvégezték a Füzér utca 32-es szám alatti 135 éves épület felújítása kapcsán, így nemsokára méltó helyére kerülhet a kőbányai...
Az utolsó simításokat is elvégezték a Füzér utca 32-es szám alatti 135 éves épület felújítása kapcsán, így nemsokára méltó helyére kerülhet a kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény, amely állandó- és időszakos kiállításokkal mutatja majd be a városrész múltjának történetét. A felbecsülhetetlen értékű műkincsekből Verbai Lajos, a Kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény vezetője adott némi ízelítőt a TV10 stábjának. A vele készült interjú a cikk alatt tekinthető meg.
Update: 2016. ápr. 27.

Megelőző állapot

Update: 2016. ápr. 16.

A fejlesztés bemutatása

Update: 2016. febr. 22.

TÉR_KÖZ 2014

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala a TÉR_KÖZ Városrehabilitációs Pályázat keretében 2013 óta nyújt támogatást a kerületi önkormányzatoknak Budapest közösségi tereinek komplex fejlesztésére A. A DIALOG-on keresztül ön is megismerheti a projekteket, elmondhatja véleményét a még folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatban és visszajelezhet a már megvalósult projektek utóéletét illetően. 
Köszönjük építő közreműködését! 
Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala / Városmegújító Csoport 

Hozzászólások