DIALOG ADATLAPHegyvidéki Kulturális Szalon

Nem aktív

Támogatott

Még nem valósult meg


Cím: Budapest, Böszörményi út 38, 1126 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2016. 11. 22.

Dialog tulajdonos: TÉR_KÖZ

ÉRTÉKELÉS:

5

2 szavazat

0 felajánlás

1 komment


DIALOG LEÍRÁS

A TÉR_KÖZ pályázati rendszerén keresztül Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala 2013 óta nyújt támogatást a kerületi önkormányzatoknak Budapest közösségi tereinek komplex fejlesztésére. A DIALOG-on keresztül ön is megismerheti a projekteket, elmondhatja véleményét a még folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatban, és visszajelezhet a már megvalósult projektek utóéletét illetően is.

Köszönjük építő közreműködését!

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala / Városmegújító Csoport
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projektgazda: Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata
Tervező: Lenzsér és Társa Építészeti és Mérnöki Kft.
Elnyert fővárosi támogatás: 45.000.000 Ft
Teljes projektköltség: 159.750.000 M Ft

A projekt tartalma:
A benyújtott pályázat szerves részét képezi a korábban már TÉR_KÖZ támogatásban részesült Városháza tér megújításának. A Törpe utca 2. szám alatti meglévő, kihasználatlan épület elbontásával és egy új, négyszintes közösségi célokat szolgáló felépítésével a megújuló tér valóban egy jól használható városi főtérré válik. Az új épület a terepi viszonyoknak köszönhetően két irányból is szintben megközelíthető: az alagsor a Városháza tér felé nyit kávézóval és kiszolgáló funkciókkal, míg a Törpe utcai bejárat az ide áttelepülő Hegyvidéki Kulturális Szalon tereibe vezet. Az emeleti és galéria szint igény szerint szeparálható, rugalmasan alkalmazkodva a különböző téri szükségletekhez.


LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOKKOMMENTEK