Update: 2019. ápr. 22.

Húsvéthétfői tervegyeztetés - kitelepülés a Kosuti Fesztiválon

Húsvéthétfőn folytatódott a Dunai sétány tervegyeztetése: az önkormányzat a Kosuti Fesztiválon folytatta a párbeszédet az érdeklődőkkel. Voltak, akik csak itt találkoztak a projekt ötletével, de sokan kifejezetten azért érkeztek, hogy elmondhassák véleményüket a tervezéssel kapcsolatban. A szervezők természetesen mindenkinek ugyanannyira örültek, úgyhogy 11-től délután 4-ig rengeteg hasznos és előremutató ötletet sikerült begyűjteni.

A Kossuth szobor szomszédságában elhelyezett sátorban a látogatók megismerhették az önkormányzat nyertes pályázatának részleteit, megtekinthették az ahhoz benyújtott probléma- és inspirációs térképet, és információt kaphattak az előrehaladásról. Cserébe a szervezők azt kérték, hogy minden érdeklődő mondja el - és lehetőleg írja is fel - ötleteit arról, hogy mit SZERETNE és mit NEM SZERETNE látni a megújuló Dunai sétányon. A kint töltött öt óra alatt csaknem csurig telt az egész asztalt beborító papír a pozitív javaslatokkal, úgyhogy - szerencsére! - sok muníciót kapnak a tervezők munkájuk folytatásához.

Köszönjük mindenkinek, aki időt szánt a közös gondolkodásra!

Update: 2019. ápr. 15.

Kérdőív a Dunai sétányról

Update: 2019. ápr. 14.

Légi felvételek a megújuló helyszínről

Update: 2019. jan. 31.

Folytatódik a megújulás (KÉPGALÉRIA)

Update: 2019. jan. 05.

A fejlesztés bemutatása

Update: 2019. jan. 04.

TÉR_KÖZ 2018

Budapest Főváros Önkormányzata által a TÉR_KÖZ Városrehabilitációs Pályázat 2018-ban immár negyedik alkalommal került kiírásra, a közterületeken és a közösségi használatú tereken megjelenő városi élet minőségének folyamatos javítása és megőrzése érdekében. A városrehabilitációs célok megvalósítása érdekében a Fővárosi Közgyűlés 3 milliárd forintnyi főváros forrás felhasználását biztosította Budapest közterületeinek jövőbeli megújulására.

Hozzászólások