Update: 2020. dec. 10.

Megújult a Dinamik park

Update: 2020. szept. 10.

Elkészültek a bontási és az alapvető tereprendezési munkálatok, földmunkák.

A Főpolgármesteri Hivatal Városépítési Főosztályán 2013-ban elindított TÉR_KÖZ-pályázat keretében zajlik a Dinamik Park városrehabilitációs célú környezetrendezése. Elkészültek a bontási és az alapvető tereprendezési munkálatok, földmunkák.

KeCC81p1

A jobb és biztonságosabb használat érdekében térvilágítás kiépítésével, kandeláberek elhelyezésével az esti világítás megoldódott.
Megtörtént a növénytelepítés, a füvesítés, valamint ki lett építve az öntözőhálózat. A zárt kutyafuttató a Park nyugati oldalára került. A sportpálya egy új aszfalt kopóréteget kapott, mely díszítőfestéssel lett ellátva, a gördeszka és görkorcsolya pályaelemeket erre helyezték el. Kihelyeztek továbbá egy asztalt, két lócát, egy széket, valamint egy pingpongasztalt.A negyedév végére a fenti munkálatok elkészültek. Kihelyezték a „Hit, remény, szeretet!” című térplasztikát is.

2020. június 15.
ujpestmedia.hu
Update: 2019. márc. 20.

Légi felvételek a megújuló helyszínről

Update: 2019. jan. 29.

A park jelenlegi állapota - képek

Update: 2019. jan. 25.

Újabb Városrehabilitációs Projekt Indul A Fővárosi Önkormányzat Támogatásával

http://ujpestihirmondo.hu/2018/11/20/dinamik-park-ujabb-varosrehabilitacios-projekt-indul-a-fovarosi-onkormanyzat-50-millios-tamogatasaval/
A tervezési terület Újpest városközpontjától délkeletre fekvő, az 1980-as években épült lakótelep lakóépületei és intézményei közé zárt 3500 m2 területű zöldfelület, melyet a Munkásotthon – Kassai – Lebstück Mária utcák határolnak. A területen jelenleg egy közepes állapotú futballpálya, egy funkció nélküli aszfalt felület, egy beton szegélyű homokozó és egy elhanyagolt pihenő rész található – áll a pályázati dokumentumban.
Update: 2019. jan. 05.

A fejlesztés bemutatása

Update: 2019. jan. 04.

TÉR_KÖZ 2018

Budapest Főváros Önkormányzata által a TÉR_KÖZ Városrehabilitációs Pályázat 2018-ban immár negyedik alkalommal került kiírásra, a közterületeken és a közösségi használatú tereken megjelenő városi élet minőségének folyamatos javítása és megőrzése érdekében. A városrehabilitációs célok megvalósítása érdekében a Fővárosi Közgyűlés 3 milliárd forintnyi főváros forrás felhasználását biztosította Budapest közterületeinek jövőbeli megújulására.

Hozzászólások