DIALOG ADATLAPCOWORKING + KULTÚRA PONT

Aktív

Még nem támogatott

Még nem valósult meg


Cím: Budapest, Kitaibel Pál u. 12, 1022 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2020. 05. 28.

Dialog tulajdonos: Esztán Mónika

ÉRTÉKELÉS:

0

0 szavazat

0 felajánlás

0 komment


DIALOG LEÍRÁS

4. COWORKING + KULTÚRA PONT

A XXI században egyre inkább szükség van a laptopról home office-ban dolgozóknak olyan helyre ahol ki/le tudnak menni dolgozni, akár a családtól távol, vagy sötét lakásból el, vagy soktagú albérletből ki , vagy csak a változatosság kedvéért, hogy legyen hova haza menni munka után. A munkaasztalokon túl egy kávézó rész is működne az épületben, de nem lenne kötelező a fogyasztás. Viszont egy konyha is működne, ahol az ott dolgozók tudnak inni egy teát, kávét vagy szocializálódni minimális költségekkel. Ideális esetben kerületenként létezne egy ilyen hely, mely nem anyagi haszon céljából jött létre.
Ugyanezeken a helyeken, esténként közösségi események lehetnének, melyek a kerület művészeit mutatnák be: hétfőn képzőművészeti kiállítás, kedden fotókiállítás, szerdán könyv bemutató, csütörtökön közéleti vita, pénteken filmnézés, szombaton mini koncert, - ha valakinek van egy szabad estéje vagy órája, mindig kapjon valami értékeset.
Mivel én II. kerületi vagyok, nálunk tökéletes volna erre a célra a Mechwart liget fölötti, a Bimbó út és Keleti Károly utca találkozásánál lévő teraszos vendéglátóhely, mely jelenleg is kiadó/eladó, ha jól tudom.

Üdvözlettel,
Esztán Mónika
Látványtervező
II. kerületi polgárKOMMENTEK