DIALOG ADATLAPBuszok behajtása a Havas utcába

Aktív

Támogatott

Megvalósult


Cím: Budapest, Havas u. 2, 1056 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2017. 11. 01.

Dialog tulajdonos: Dobszai Dániel

ÉRTÉKELÉS:

5

1 szavazat

0 felajánlás

3 komment


DIALOG LEÍRÁS

A Havas utcában heti rendszerességgel fordul elő, hogy egy busz behajt (feltehetően a GPS útmutatásait követve), és a Molnár utcához érve szembesül csak azzal, hogy nincs elég hely, hogy beforduljon. Ezen a ponton viszont nem tud mit tenni, ki kell tolasson. A tolatás viszont rendre körülményes, mivel 10-15 személyautó pillanatok alatt mögötte fog állni. Ettől a ponttól, mondhatni, bevett gyakorlat, hogy az autósok dudakoncerttel „kedveskednek” a buszsofőrnek és az utca lakóinak, a bent ragadt busz pedig egy helyben vesztegel, míg valaki(k) nem segítenek kiállni. Erre a problémára részmegoldásként kikerült egy közlekedési tábla, ám sajnos az be van fordítva, így csak a Gellért-hegy felé nézve látszik, és nem is teljesen biztos, hogy megoldaná a helyzetet.
Apró probléma, de sok embernek okoz kellemetlen perceket, kérem szánjanak rá pár percet :)KOMMENTEKDobszai Dániel  -  2017. 11. 20. - 22:16:20  -  V. kerület

Köszönöm a közvetítést, és a gyors intézkedést is!

Budapest Dialog  -  2017. 11. 20. - 13:50:50  -  I. kerület

Kedves Dobszai Dániel, a Budapesti Közút Zrt. Forgalomtechnikai Igazgatósága az alábbi választ küldte: "Az V. kerület Havas utca környezetében felülvizsgáltuk az autóbuszok behajtási tilalmára vonatkozó közúti jelzéseket, amelynek eredményeként intézkedünk a Belgrád rakpart felől a Havas utcára vonatkozóan egy „autóbusszal behajtani tilos” közúti jelzés elhelyezésére." Várjuk további észrevételeit a Budapest Dialogon!

Budapest Dialog  -  2017. 11. 02. - 18:46:25  -  I. kerület

Kedves Dobszai Dániel, köszönjük az észrevételt, továbbítottuk a BKK felé. Üdvözlettel, Budapest Dialog