Update: 2018. dec. 22.

Képek a kávézóról

Update: 2016. febr. 22.

Megnyílt a kávézó - ÉPÍTÉSZFÓRUM

http://epiteszforum.hu/kozossegi-elmeny-a-hiten-keresztul-stacio-lepcso-es-kolostori-kavehaz
A XI. és a XXII. kerületben olyan projektek valósultak meg a TÉR_KÖZ pályázat keretein belül, melyek a közösségi élményt a valláson keresztül valósítják meg. A Stáció lépcső...
Update: 2016. febr. 05.

Hírek az átadásról - Magyar Kurír

http://www.magyarkurir.hu/hirek/patrona-kavezo-megnyitoja
Boldogasszony Kolostori Kávézó néven találkozásokra, párbeszédre alkalmat adó teret alakítottak ki a Boldogasszony Iskolanővérek budapesti kolostorának egyik pincehelyiségében, amely a legutóbbi időkig mosókonyhaként szolgált. A kávézót május 28-án adták át.
Az új közösségi helyet, amelyet elsősorban az iskolaközpont mintegy ezer diákja és a negyvenfős szerzetesi közösség fog használni, a fővárosi önkormányzat TÉR_KÖZ pályázatának keretében alakították ki a IX. kerületi önkormányzat támogatásával.
Update: 2016. jan. 31.

A fejlesztés bemutatása

Update: 2016. jan. 22.

TÉR_KÖZ 2013

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala a TÉR_KÖZ Városrehabilitációs Pályázat keretében 2013 óta nyújt támogatást a kerületi önkormányzatoknak Budapest közösségi tereinek komplex fejlesztésére A. A DIALOG-on keresztül ön is megismerheti a projekteket, elmondhatja véleményét a még folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatban és visszajelezhet a már megvalósult projektek utóéletét illetően. 
Köszönjük építő közreműködését! 
Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala / Városmegújító Csoport 

Hozzászólások