DIALOG ADATLAPbicikli út világítás

Aktív

Még nem támogatott

Még nem valósult meg


Cím: Budapest, Árasztó út, 1117 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2018. 10. 19.

Dialog tulajdonos: Judit Eke

ÉRTÉKELÉS:

0

0 szavazat

0 felajánlás

0 komment


DIALOG LEÍRÁS

Egy kivilágítatlan bicikli út szakaszt szeretnék bejelenteni. A belvárosból kifele jövet a Szerémi út és a Mezőkövesd utca sarkánál véget ér a hanggátló fallal elválasztott bicikli út. A kijelölt útvonal bicikliseknek innentől a Mezőkövesd utca - dr. Papp Elmer utca - Árasztó út - Fibula utca útvonalon halad majd lekanyarodik és a Törökverő utcával párhozamosan halad egészen a Budafoki vasútállomásig.
Az árasztó út és a budafoki vasútállomás között a bicikli út egy raktártelep és bozótos területek mellett halad messze a kivilágított autóúttól. Ezen a szakaszon (kb 2 km) nincs megoldva (kiépítve) a bicikli út megvilágítása. Az autóút fénye nem ér el idáig. A területen futók és kutyasétáltatók is közlekednek, általában kivilágítás nélkül a vak sötétben. A kerékpárosokra a KRESZ kötelezően előírja a világítás meglétét, de ezek az eszközök inkább csak helyzetjelző funkciót tudnak ellátni.
Az adott szakaszon a szinte teljes sötétség miatt a közlekedés veszélyes, és a terület még gyalogosok számára sem biztonságos.KOMMENTEK