Update: 2019. aug. 12.

KÖZÖSSÉGI TERVEZÉS A BARANYAI UTCÁNÁL

A Baranyai út környéke Lágymányos egyik legjobb része, ahol a házak közötti belső parkok teszik igazán hangulatossá a környezetet. Újbuda Önkormányzata szeretné rendbe hozni ezeket a belső parkokat, ezért most közösségi tervezést indít, hogy az itt lakók vágyai alapján történhessen a megújulás.

Újbuda Önkormányzata már rutinos a közösségi tervezésben. Az elmúlt években többek között az Albert sétány, az Allende park vagy épp a Petzval park megújítása történt a helyiek bevonásával. Ezúttal a Baranyai utca mentén található házak lakóira számít az önkormányzat. A közösségi tervezés során az ittlakók maguk szabhatják meg a fejlesztés irányát, és így olyan tervek készülhetnek, amelyek a helyiek tudásán és igényein alapulnak. Ennek első lépése az itt következő kérdőív kitöltése. Az ezt követő találkozók elsősorban azokra a problémákra és javaslatokra fókuszálnak majd, amelyek a kérdőívezés során felmerülnek.
Kérdőívünk kitölthető online a budapestdialog.hu/baranyai honlapon, ha pedig papír alapon adná le válaszát, úgy azt a Táncoló Lányok Parkjában, a lugasnál kihelyezett postaládába dobva juttathatja el a szervezők részére.

A TERVEZÉS MENETE
1. Kérdőívezés
kitölthető: augusztus 25-ig
papíralapon bedobható: Táncoló Lányok Parkja
2. Tervalkotás
időpont: augusztus 31. 16.00-19.00
helyszín: a tervezésbe bevont belső parkokhoz kitelepült tervezőpontoknál
3. Tervvéglegesítés
időpont: szeptember 12. 17.30-19.30
helyszín: Bárdos Lajos Általános Iskola

Vegyen részt a tervezésben, hogy ne mások döntsenek Ön helyett!

baranyai_helyszinrajz

GalériaHozzászólások