Update: 2017. júl. 10.

Közösen gondolkodunk július 22-én

Folytatódik az Albert sétány közösségi tervezése  

Lezárult a júniusban indult kérdőívezés, amihez a csaknem 300 válaszadó összesen több mint 2300 véleménnyel és ötlettel járult hozzá. Közeledik július 22., amikor délelőtt 10 és délután 16 órakor egyszerre három helyszínen – a Vidám Vidék játszótéren, a Mazsola játszótéren és a Nyírfaliget játszótéren – várjuk a környékbelieket, hogy a terület jövőjét megvitassuk. Jöjjön el, és hívja el szomszédait is, hogy minél többen részt vehessünk a párbeszédben!
Részletek és folyamatosan frissülő hírek a www.facebook.com/albertsetany és a budapestdialog.hu/albersetany oldalakon!

Melyik területről van szó pontosan?

A Fehérvári út - Andor utca - Rátz László utca - Etele út között a kerület egyik leghangulatosabb lakótömbje fekszik. Emberi léptékű, élhető terei méltán teszik népszerűvé az ittlakók körében. A fejlesztési tervben „Albert sétánynak” keresztelt terület, árnyas fasorával, parkjaival, találkozóhelyeivel már most is egyszerre lakóhely és pihenőövezet. A korábbi évek fejlesztéseit most újak követhetik, ehhez azonban először közösen meg kell határoznunk ezek irányait.

Miért pont közösségi tervezéssel fejlesztünk?

Az önkormányzat hisz abban, hogy a legjobb döntést közösen tudjuk meghozni. Ha megismerhetjük egymás véleményét, igényeit, szempontjait, akkor bölcsebben választjuk ki a fejlesztési irányokat. Erről szól a közösségi tervezés: lakók és intézmények egymással párbeszédet folytatva határoznak arról, hogy hogyan alakuljon egy adott terület sorsa. 

GalériaHozzászólások