DIALOG ADATLAPA Csepeli Daru domb közterületi fejlesztései

Nem aktív

Támogatott

Még nem valósult meg


Cím: Budapest, Duna dűlő, 1212 Magyarország

Létrehozás dátuma: 2016. 11. 22.

Dialog tulajdonos: TÉR_KÖZ

ÉRTÉKELÉS:

5

2 szavazat

0 felajánlás

0 komment


DIALOG LEÍRÁS

A TÉR_KÖZ pályázati rendszerén keresztül Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala 2013 óta nyújt támogatást a kerületi önkormányzatoknak Budapest közösségi tereinek komplex fejlesztésére. A DIALOG-on keresztül ön is megismerheti a projekteket, elmondhatja véleményét a még folyamatban lévő fejlesztésekkel kapcsolatban, és visszajelezhet a már megvalósult projektek utóéletét illetően is.

Köszönjük építő közreműködését!

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala / Városmegújító Csoport
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Projektgazda: Budapest Főváros XXI. kerület Csepel Önkormányzata
Tervező: Lépték-Terv Tájépítész Iroda
Elnyert fővárosi támogatás: 34.000.000 Ft
Teljes projektköltség: 186.742.000 Ft

A projekt tartalma:
A csepeli Daru-domb fejlesztése egy lakóterületi rehabilitációs programsorozat részét képezi, a nagyméretű lakótelepek hiányos és rossz minőségű zöldfelületeit hivatott pótolni. A kiemelt rekreációs célú zöldfelület megújítása lehetőséget nyújt a Ráckevei-Soroksári Duna (RSD) partjának megközelítésre és közvetlenebb vízkapcsolat kialakítására. A projekt egy sokrétű közterület-fejlesztés, melynek célterülete a Daru-domb, a Királymajor lakótelep parkja, amely a kerület kiemelt rekreációs célú zöldfelülete. A fejlesztés előzménye, az Ady-lakótelep rehabilitációja, 2012-ben zárult le.


LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOKKOMMENTEK